Graag willen we de verhuurtijden kenbaar maken zodat duidelijk is wanneer de tennisbanen eventueel verhuurd kunnen zijn. 

De tweede baan heeft aangepaste verhuurtijden, om zo de beschikbaarheid voor onze eigen leden zo ruim mogelijk te houden.

De baanverhuur geldt niet als er competitie, toernooien en/of evenementen zijn. De tennistrainer heeft te allen tijde voorrang om gebruik te maken van de tennisbaan voor het geven van tennistrainingen.

De verhuurtijden zijn (het hele jaar) als volgt:

  • Baan 1 Elke dag van 9.00 - 21.00 uur*
  • Baan 2 Maandag t/m vrijdag van 9.00 - 18.00 uur*

* Met uitzondering van donderdagmorgen tussen 10.00 – 12.00 uur wegens het wekelijkse onderhoud door de onderhoudsploeg.

Het is tevens mogelijk om de gehele tennisaccommodatie te huren voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld een (kinder)feestje, familie-uitje of teambuildingsactiviteit! Wij kunnen ervoor zorgen (indien gewenst) dat de kantine bemand is, zodat er een hapje en drankje genuttigd kan worden.

U kunt uw wensen altijd bespreken! Indien u de gehele accommodatie wenst te huren kunt u contact opnemen met het bestuur via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..