Aanstaande vrijdag 20 april vindt het jaarlijks onderhoud plaats aan de tennisbanen.

Lees meer...

Het is tijd om weer eens een gezellig samenzijn te organiseren op ons tennispark, daarom nodigen we jullie uit om op 20 april a.s. met elkaar te tennissen onder het genot van een hapje en een drankje.

Lees meer...

De speeldata voor de voorjaarscompetitie van de KNLTB zijn alweer bekend.

Lees meer...

In de maanden juli en augustus organiseren we elke dinsdag Tennis by the Sea voor leden en niet-leden op alle drie de banen.

U hoeft hierbij geen speelpartner te hebben, iedereen wordt ingedeeld zodat we leuke partijen kunnen spelen..

 De eerstvolgende Tennis by the Sea is op 3 juli 2018.

Lees meer...

LTC Domburg is ook actief op Facebook! Klik op lees meer om ons te vinden.

Lees meer...

Smashcourt tennisbanen vergen ander onderhoud dan de vertrouwde gravelbanen. Daar hebben we wat ervaring mee moeten opdoen. Ook de instructies van Arcadis bleken nogal eens tegenstrijdig. Inmiddels hebben we het onderhoud aardig in de vingers.

Lees meer...

Graag willen we de verhuurtijden kenbaar maken zodat duidelijk is wanneer de tennisbanen eventueel verhuurd kunnen zijn. 

De tweede baan heeft aangepaste verhuurtijden, om zo de beschikbaarheid voor onze eigen leden zo ruim mogelijk te houden.

De baanverhuur geldt niet als er competitie, toernooien en/of evenementen zijn. De tennistrainer heeft te allen tijde voorrang om gebruik te maken van de tennisbaan voor het geven van tennistrainingen.

De verhuurtijden zijn (het hele jaar) als volgt:

  • Baan 1 Elke dag van 9.00 - 21.00 uur*
  • Baan 2 Maandag t/m vrijdag van 9.00 - 18.00 uur*

* Met uitzondering van donderdagmorgen tussen 10.00 – 12.00 uur wegens het wekelijkse onderhoud door de onderhoudsploeg.

Lees meer...