Onze prachtige tennisbanen kunt u ook huren!  Heeft u zin om een uurtje een balletje te slaan, maar bent u geen lid van de vereniging, bent u bij de L.T.C. Domburg van harte welkom!

Sinds het voorjaar van 2010 is de vereniging in het bezit van drie Smashcourt tennisbanen. Twee van de drie tennisbanen zijn het hele jaar door (mits de weersomstandigheden het toelaten) op gezette tijden te huur. U kunt tevens tennisrackets en tennisballen huren bij het VVV.

U kunt gebruik maken van alle bijbehorende faciliteiten zoals:

  • Kleedaccommodatie met douche en toilet
  • Oefenkooien
  • Verlichting

De verhuurtijden zijn het hele jaar als volgt:

Baan 1 Elke dag van 9.00 - 21.00 uur*  
Baan 2 Maandag t/m vrijdag van 9.00 - 12.00 uur*  

*Met uitzondering van donderdagmorgen tussen 10.00 – 12.00 uur wegens het wekelijkse onderhoud door de onderhoudsploeg.

U kunt de tennisbaan reserveren voor € 15,- per baan per uur bij het VVV Domburg aan de Schuitvlotstraat 32 of u kunt bellen naar telefoonnummer 0118-583484. Reservering is vereist!

Het is tevens mogelijk om de gehele tennisaccommodatie te huren voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld een (kinder)feestje, familie-uitje of teambuildingsactiviteit! Wij kunnen ervoor zorgen (indien gewenst) dat de kantine bemand is, zodat er een hapje en drankje genuttigd kan worden.  U kunt uw wensen altijd bespreken! Indien u de gehele accommodatie wenst te huren kunt u contact opnemen met de Technische Commissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Meer informatie over reserveringen en boekingen vindt u bij de VVV in Domburg.