Het Badgasten Tennistoernooi is het jaarlijkse hoogtepunt binnen onze tennisvereniging. 

 

In 2010 is voor het eerst sinds 20 jaar weer een jeugdtoernooi gespeeld en bleek gelijk succesvol. Inmiddels is het jeugdprogramma geïntegreerd in het seniorenprogramma zodat er een hele week een gezellige drukte is waar de Domburgse jeugd zich kan meten met jongens en meiden uit de regio en badgasten die op Walcheren op vakantie zijn.  

Het jeugdtoernooi staat open voor jeugd t/m 17 jaar en wordt gespeeld met poules in de volgende categorieën: t/m 10 jaar op halve baan, t/m 11 jaar op 3/4e baan, t/m 12 jaar, t/m 14 jaar en t/m 17 jaar.

Het toernooi wordt gespeeld van maandag 23 tot en met zaterdag 28 juli. Ook voor de senioren heeft het toernooi heeft weer de vertrouwde opzet, wat betekent dat gezelligheid en sfeer een belangrijk onderdeel vormen voor de beleving van het toernooi. De deelname van vele badgasten uit Duitsland en Belgie maakt dat sprake is van een zeer kleurrijk deelnemersveld. Er wordt gespeeld in 1 categorie, zodat alle speelsterktes tegen elkaar uitkomen. Verlies in de 1e speelronde betekent niet einde toernooi, want in de troostronde geldt: nieuwe ronde, nieuwe kansen.  

Het toernooi is een samenwerking tussen de LTC Domburg en Van Buren Events. In Van Buren Events hebben wij een ervaren partner; zij organiseren al jaren onder andere de Challenger Zeeland in Middelburg.