Het jeugd- en seniorentoernooi zal komende zomer worden gehouden van maandag 22 juli t/m zaterdag 27 juli. Wij hopen u als trouwe deelnemers van ons unieke en traditionele 68e Domburgse toernooi weer als speler en/of toeschouwer te mogen verwelkomen.

Het Badgasten tennistoernooi zal in elk geval weer georganiseerd gaan worden in de laatste volle week van juli.

Wij streven hierbij naar:

• Grote schema's met een winnaars- en verliezerronde, waardoor iedereen per categorie minimaal twee keer kan spelen!
  • Het oude vertrouwde en traditionele Badgastentoernooi sfeertje met spectaculaire wedstrijden!
  • Veel verschillende inschrijvingen in niveau, nationaliteit en leeftijd!
  • En het succesvol herhalen van het ouder-kindtoernooi wat ook een groot succes was in 2018!

Om het toernooi van komende zomer weer tot een succesvol en druk bezocht toernooi te maken kun je jezelf binnenkort inschrijven voor het jeugd- of seniorentoernooi via Toernooi.nl

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar de wedstrijdleiding: Sander van Buren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met sportieve en vriendelijke groet,

De Badgasten 2019 organisatie en LTC Domburg

--------------------------------------------------------------------------

In weniger Monaten wird das Badegäste-Tennisturnier Domburg (BTD) 2019 wieder organisiert.

Das Jugend und Erwachsenenturnier findet gleichzeitig statt vom Montag 22. bis Samstag 27. Juli.

Wir hoffen Sie als loyaler Teilnehmer/Zuschauer unseres Turniers wieder begrüssen zu dürfen.

Wir verschuchen wieder einen erfolgreiches Turnier mit viele Teilnehmer zu organisieren.

Mit sportlichem Gruß,

Die Organisation des BTD 2019 und der LTC Domburg