Het Badgasten Tennistoernooi Domburg (BTD) 2018 zal plaats vinden van maandag 23 juli tot en met zaterdag 28 juli.

Het Badgasten tennistoernooi zal in elk geval weer georganiseerd gaan worden in de laatste volle week van juli.

Wij streven hierbij naar:

• Grote schema’s met een winnaars- en verliezerronde, waardoor iedereen per categorie minimaal twee keer kan spelen!
  • Het oude vertrouwde en traditionele Badgastentoernooi sfeertje.
  • Veel verschillende inschrijvingen in niveau, nationaliteit en leeftijd!

Om het toernooi van komende zomer weer tot een succesvol en druk bezocht toernooi te maken kun je jezelf snel inschrijven voor het jeugd- of seniorentoernooi via Toernooi.nl.

Let op: als je geen KNLTB lidnummer hebt kun je die vraag negeren en gewoon doorgaan met het afronden van je inschrijving!

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar de wedstrijdleiding: Sander van Buren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met sportieve en vriendelijke groet,

De Badgasten 2018 organisatie en LTC Domburg

Liebe Badegäste und Tennisfreunde,

Das Turnier für Erwachsene und die Jugend findet gleichzeitig statt vom Montag 23. bis Samstag 28. Juli 2018 statt.

Wir hoffen, Sie als treue Teilnehmer unseres einzigartigen und traditionellen Domburger Turniers im kommenden Sommer wieder als Teilnehmer und/oder Zuschauer willkommen heißen zu dürfen.

Um das Turnier im kommenden Sommer wieder zu einem erfolgreichen und stark frequentierten Turnier zu machen, könnt ihr euch anmelden für das unten stehende Jugend- oder Erwachsenen-Turnier:

Möchten Sie mitmachen?
Sie brauchen kein KNLTB bondesnummer zu haben um weiter zu gehen mit Ihren anmeldung in Toernooi.nl.

Mit sportlichem und freundlichem Gruß,

Die Organisation des BTD 2018 und der LTC Domburg